Puhelin: 040 194 8255 | Sähköposti: asiakaspalvelu@ortofysio.com

Hieronta koli-koli

Tervetuloa luonnonkauniiseen kansallismaisemaan Kolille! Hieronta koli-koli tarjoaa sinulle mahdollisuuden rentoutua ja keventää kuormittuneita lihaksia. Toimipisteemme sijaitsee Kolin kylähotellin yhteydessä. Meiltä saat niin kevyemmät rentouttavat hieronnat kuin napakammatkin lihaskäsittelyt. Lisäksi kerran viikossa fysioterapeutin suoravastaanotot ja nivel-/lihasmobilisoinnit. Kolilla teitä palvelevat Minna, Jari ja Kaarne. Nopeiten löydät vapaat ajat "varaa aika"- painikkeen takaa. Puhelimitse asiakaspalvelumme palvelee ma-pe klo 8-17.

Palvelemme tarvittaessa myös viikonloppuisin. Jos tulette isommalla porukalla ja tarvetta hieronnoille ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse tai asiakaspalvelu@ortofysio.com. Nappaa oma hetkesi rentoutumiselle!

Hinnasto

Hieronta 30 minyleensä niska-hartiaseudun käsittely toimii hyvin pahimpaan jumitukseen
45€
Hieronta 45minAjassa ehtii monesti koko selän muokata tai jalkojen lihakset vanutella
60€
Hieronta 60minTässä ajassa saa jalat tosi vetreeks, selän möyheeks ja kädet spagetiksi
70€
Hieronta 80minKoko kropan käsittely päästä varpaisiin
85€
Fysioterapia 30minylleensä noppee oirekuvan tsekkaus ja tarvittaessa mobilisointi
45€
Fysioterapia 45mintilanteen tarkastelu, pehmittely ja hyvät vinkit
60€
Fysioterapia 60minTässä ajassa ehtii perehtyä huolella aiheeseen, tehhä tarvittaessa suunnitelmaa asian ratkaisemiseksi ja käsitellä kippeet kohat
70€

Maksutapoina meille käy tällä hetkellä jo pankkikortti, epassi, smartum, edenred ja eazybreak. Samana päivänä peruutetuista sekä kokonaan perumatta jääneistä hoitoajoista veloitamme täyden hinnan ja edellisenä päivänä peruutetuista ajoista 50% hoidon hinnasta.

Ajanvaraus ja yhteydenotot

Hieronta koli-koli
Kolintie 94 B, 83960 Koli

Puh. 040-194 8255
Sähköposti: asiakaspalvelu@ortofysio.com

Aukioloajat

Palvelemme Joustavasti ma-la klo 10-20. Ja sunnuntaisin tilauksesta. Päivitimme juuri joulun ajan kalenterimme, joten varaa siis oma pehmytys aikasi  "Varaa aika" -painikkeen takaa tai jos et löytänyt mieleistä, soita 0401948255